Експрезидент України Петро Порошенко відреагував на рішення Конституційного суду України щодо розпуску Верховної Ради чинним президентом Володимиром Зеленським.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Порошенко зазначив, що "справжній" політик повинен бути готовим до виборів у будь-який момент.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Справжній політик у будь-який час повинен бути готовий до виборів. Справжній державник має виконувати рішення Конституційного Суду, яким би воно не було і як би ти до нього не ставився", - йдеться в дописі Порошенка.

Зазначимо, що Конституційний суд України визнав указ президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради таким, що не суперечить законодавству. Відповідне рішення було прийнято на засіданні КСУ у четвер, 20 червня. У голосуванні взяли участь 16 суддів. 5 з них проголосували проти такого рішення, а 11 - "за".

Крім того, Рада не відновила в Регламенті правове регулювання питання припинення діяльності коаліції депутатських фракцій у Раді, з яким пов'язується початок місячного терміну формування нової коаліції депутатських фракцій і право президента достроково розпустити парламент, якщо така коаліція депутатських фракцій не сформована.

Варто додати, що Володимир Зеленський заявив про розпуск парламенту під час своєї інавгураційної промови.

Нагадаємо, голого Порошенка виставили на продаж, любителям "солоденького" доведеться розкошелитися: фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз Раду: нове соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав, з партії Порошенка втік Лубінець: чим відзначився любитель пікантних листувань.