Сьогодні, 21 червня, у Зеленського розповіли про "Державу в смартфоні" - це електронний проект, після впровадження якого в Україні планується надавати всі державні послуги через гаджети. Для цього користувачеві потрібно лише цифровий підпис.

"Держава в смартфоні" для мене - це коли українець може вирішити будь-яку свою життєву або бізнес-ситуацію онлайн в 1 клік і, бажано, зі смартфона, коли наш громадянин назавжди забуде як виглядає чиновник і де він знаходиться, коли українці зможуть активно брати участь у державотворенні через смартфон - мова йде про електронні петиціях, консультаціях і навіть виборах", - зазначив Михайло Федоров на координаційній зустрічі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми розробляємо законопроект "Про розвиток цифрової економіки України", в якому закріпимо цифрові права громадянина на рівний доступ до технологій і цифровим інфраструктур, насамперед широкосмугового доступу в Інтернет; визначимо сутність і параметри цифрових універсальних послуг для громадян в різних сферах життя (освіта, медицина, транспорт, екологія, туризм і т. д.) закріпимо принципи цифрової економіки та пріоритету електронних (цифрових) даних і систем перед аналоговими"- розповів Валерій Фіщук.

У Зеленського обіцяють, що кожен регіон України окремо буде розвиватися в цифровий сфері: в кожному з них будуть свої фахівці, які будуть забезпечувати діджиталізацію області.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розповів, коли займеться системою.

Також Знай. ua писав, що Зеленський скасував десятки указів заради українців.