Колишній президент України Петро Порошенко зі своєю дружиною потрапив на камери журналістів під час обіду, на якому він їв плов з одноразового пластикового посуду. У мережі активно обговорюють цю дивну для екс-президента подію. На фото, яким діляться користувачі соціальні мереж, видно, що у колишнього глави української держави настрій не найвеселіший.

Так, відома блогер Ліза Богуцька у своєму Facebook виклала дві фотографії Порошенко, порівнявши їх.

История одного президента. Зачем второе фото? Чтобы вернуться к первому. Это- единственная цель бывшего.

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 22 juni 2019

"Історія одного президента. Навіщо друге фото? Щоб повернутися до першого. Це - єдина мета колишнього", - написала вона.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Надзвичайно тепла і дружня зустріч у Кримському кварталі!

Надзвичайно тепла і дружня зустріч у Кримському кварталі! Завітав сюди на запрошення Михайла Джамаля – кримського волонтера, справжнього патріота України. 5 років тому російська агресія змусила його залишити рідний дім. Михайло та його брат Євген переїхали до Києва і вирішили будувати нове життя – не тільки для себе, а й для інших. Вони створили ЖК Кримський Квартал – квартал патріотів ☺️ Тут живуть волонтери, активісти, ветерани – люди, які власними руками змінюють Україну. Для мене честь розділити з вами цей чудовий літній день та скуштувати фантастичний кримський плов! Дякую!

Geplaatst door Петро Порошенко op Zaterdag 22 juni 2019

Нагадаємо, Порошенка зіпсував українським молодятам свято, прикрившись іконою: "Выжрал все".

Як повідомляв Знай.ua, Дубинський відшукав у лавах Порошенко дивних особистостей.

Також Знай.ua писав, що чим відома Олена Коробковая з команди Зеленського.