Екс-президент України Петро Порошенко серйозно насолив Михеілу Саакашвілі, переймаючись про гучний програш на виборах разом з прем'єром Володимиром Гройсманом. Таку думку озвучив український журналіст Олександр Дубинський.

Так, у своєму відео YouTube він розповів, чим похід "Руху нових сил" загрожує "Європейської солідарності" та інших партій, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Гройсман та Петро Порошенко
Володимир Гройсман та Петро Порошенко

Відомо, що 23 червня ЦВК відмовилася реєструвати на парламентські вибори ряд депутатів від партії "Рух нових сил". Таке рішення прийняли під час засідання, проведеного головою відомства Тетяни Сліпачук. Як повідомила прес-служба ЦВК, мова йде про кандидатів у депутати, які планували балотуватися по мажоритарних округах. Нібито партія Міхеїла Саакашвілі розглядала питання своєї участі у виборах 8 травня, тоді як позачергові вибори до Верховної Ради було призначено тільки указом президента Володимира Зеленського від 21 травня.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Отже, розгляд 8 травня 2019 року на засіданні політичної Ради партії "Рух Нових Сил" Михеїла Саакашвілі питань, пов'язаних з участю партії у позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, не міг бути здійснений", — підкреслила Сліпачук.

Нагадаємо, Зеленський "відрубав" ще три голови старої системи: кого звільнив слуга народу.

Як повідомляв Знай.uа Путін зняв багаторічну заборону з України: "Тепер можна".

Знай.uа писав, спливла брудна схема відмивання мільйонів в Укроборонпромі.