Президент Володимир Зеленський перепризначив своїх помічників в Адміністрації президента, підписавши відповідні укази.

Володимир Зеленський підписав ряд указів, якими затвердив положення про Офіс Президента України і перепризначив співробітників з АП в ОПУ. Про це свідчить інформація на сайті президента.

Так, одним указом Андрій Богдан був звільнений з посади голови Адміністрації президента, а другим - призначений керівником Офісу президента України.

За таким же принципом були змінені і інші співробітники АП: перший заступник голови АП Сергій Трофимов став першим заступником голови керівника офісу президента; заступники голови АП Олексій Гончарук, Юрій Костюк, Вадим Пристайко, Руслан Рябошапка, Кирило Тимошенко стали заступниками голови керівника Офісу президента; керівника апарату АП Олексій Дніпро став керівником апарату Офісу президента.

Радник президента - представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук залишився тепер тільки представником глави держави в ВР.

Як відомо, у президента Володимира Зеленського хочуть змінити будівлю на Банковій на місце ближче до Дніпра і Європейської площі, а саме - на Хрещатик, 2, де зараз знаходиться конгрес-центр "Український дім". Будівлю "старої" АП Зеленський хоче перетворити на музей. Як відзначають в команді гаранта, змінити хочуть не лише приміщення, а й саму його концепцію.

Нагадаємо, соцопитування показало, що майже половина українців збирається проголосувати за партію Зеленського на парламентських виборах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський блискавично відреагував на рішення Європи щодо Росії

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua писав, Зеленський отримав першу зарплату на посту президента України - надбавок та премій президенту не нарахували