У мережі з'явилося цікаве відео, в якому мешканець Харкова дуже мило потирає по личку свого мера Геннадія Кернеса.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Відеоролик опублікували в популярній спільноті Харкова. Як відомо, мер першої столиці України йде на вибори разом з партією "Оппозиційна платформа - За життя". Через це все місто заповнили борди та сітілайти із зображенням перших осіб партії. Весела історія з одним з них і потрапила в об'єктиви камер. Молодий чоловік у капюшоні підійшов до сітілайту і потер зображення Кернеса по обличчю.

"Милота цього відео зашкалює" - пише автор відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Милота этого видео зашкаливает ❤️

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 30 juni 2019

В коментарях моментально відгукнулися небайдужі українці:

"Погано, що фото не на весь зріст, можна було все поцілувати", "Як посмів не вклонитися боярину?!", "Не найгірший мер.Хто був кращий? Хоча і є за що критикувати.", "Якби на фото кращий стояв спиною , впевнений , що той би його точно як слід поцілував ", "Швидше за тупість, ніж милота", "Він здирає сторонні оголошення!!! Робота у нього така", "Коли висякався, а руку не було чим витерти", "Що він зробив ? Маску для обличчя наніс?", "Він його погладив?", "Припав до лику кращого", "на Жаль, у Харкові вистачає дегенератів, які шанують цього злодія", "Чекала коли поцілує"

Нагадаємо, що мер Харкова Геннадій Кернес чудово орієнтується в реаліях сучасної української політики, що неодноразово доводив своїми вчинками. Одіозний голова міста не проти об'єднати сили з командою президента України Володимира Зеленського.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", мер Харкова Геннадій Кернес напередодні виборів у Верховну Раду України намагається будь-яким способом привернути до себе увагу.

Також портал "Знай.uа" писав, що стало відомо, що мер Харкова Геннадій Кернес хотів би бачити на посаді голови облдержадміністрації "просунутого в господарських та юридичних питаннях людини".