Політичний діяч, колишній перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, телеведучий Андрій Пальчевський поспілкувався з Михайлом Саакашвілі. У цікавому інтерв'ю вони поговорили про Зеленського, Луценка, Богдана і Путіна.

Саакашвілі згадав, як у свій час був президентом Грузії і розповів, що жоден олігарх за ним не стояв, він виграв на тому, що країна маленька і люди підтримали, так само як Зеленського.

Пальчевський зазначив, що існує точка зору, що Богдан - людина, що пильно стежить за Зеленським від Коломойського. Однак Саакашвілі не розділяє таку точку зору після розмови із самим Богданом.

"Це справді людина, яка вміє створювати службовий контроль. Він вміє йти від точки "А" до точки "Б", - сказав Саакашвілі.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Але Пальчевський не погодився і нагадав, що народ України обирав і вибрав недосвідченого, але чесного президента.

"Все одно їм потрібні люди, які вміють доводити справи до кінця. Уявляєте, прийшли до влади люди, які ніколи і нічим не керували. Я розумію, чого вони прийшли, тому що ті, хто керували, впали обличчям в бруд. З іншого боку, президент повинен мати людину із зубами, там потрібен вовкодав", - зазначив Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Слухаючи цю розмову немає найменшого сумніву в тому, що Саакашвілі цілком володіє ситуацією. Це людина чесна, принципова в роботі, має досвід по змінам в житті на краще, знає всіх чиновників з різних сторін, дуже волелюбний у своїх шляхах, а головне він у своїй душі людина нового покоління, який розуміє, що час невблаганно змінюється і все повинно оновлюватися.

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.