Суд дозволив державному бюро розслідувань вилучити документи у Міжнародному інвестиційному банку по справі проти Порошенка.

Як відомо, державне бюро розслідує справу від 23 травня 2019 року за фактами можливого ухилення від сплати податків та подальшого відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, при здійсненні операції з купівлі-продажу ПРАТ "Завод" Кузня на Рибальському ".

Зокрема суд "дав добро" вилучити документи з відкриття та закриття рахунків ПРАТ "Завод "Кузня на Рибальському", платіжних доручень та меморіальних ордерів. Ці документи свідчать про надходження та використання коштів за рахунками. З їх допомогою можна простежити здійснення операцій з цінними паперами та ряду інших операцій.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, суд дозволив вилучити документи щодо проведення фінансового моніторингу співробітниками Міжнародного інвестиційного банку банківських операцій ПРАТ "Завод "Кузня на Рибальському".

Нагадаємо, пішаки Кононенка відправились в нокаут: тепер нікому "забезпечити" результат на окрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, обшуки на каналі "Прямий": у Порошенка намагаються приховати правду, приплели навіть Зеленського.