Під час візиту в Канаду президент України Володимир Зеленський повідомив важливу новину. Так, за попередніми оцінками, на відбудову Донбасу після воєнних дій необхідно понад 10 мільярдів євро. Президент запросив іноземних інвесторів на форум в Україні, де будуть обговорюватися це питання.

"За попередніми оцінками, для відновлення Донбасу необхідно більш EUR10 млрд. Восени цього року ми проведемо форум в Маріуполі, на який запрошуємо закордонних інвесторів, які зацікавлені фінансувати інфраструктурні та гуманітарні проекти на Донбасі", - сказав президент.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зеленський запросив іноземних інвесторів на форум в Україні, де обговорюватимуть питання відновлення Донбасу, який занапастили російські окупанти. Донбас зацвіте, мов райський сад, якщо в нього вкласти понад EUR10 млрд. Українці затихли в очікуванні дива.