Про розвиток України неможливо говорити, не торкаючись теми Донбасу і Криму. Про це під час Конференції з питань реформ в Україні, яка проходить у Торонто, заявив Президент України Володимир Зеленський. Президент України Володимир Зеленський вважає, що повернення цих територій є запорукою спокійного сну у всьому світі.

Зеленський наголосив, що повернення Криму та Донбасу Україні підтримує багато людей у Європі та на Заході.

"Ми ніколи не будемо втомлюватися повторювати: Донбас і Крим – це Україна. Я знаю, що багато людей в Росії насправді це розуміють. І я знаю, що багато людей на Донбасі і в Криму бояться іноді про це говорити, і я знаю, що багато людей в Європі і на Заході нас підтримують", – зазначив глава держави.

За словами Володимира Зеленського, те, що Донбас і Крим – Україна, має нарешті почути й усвідомити керівництво Росії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це потрібно не тільки Україні, це потрібно і вам. Тому що повернення Криму і мир на Донбасі – запорука спокійного сну і в Європі, і в світі. Пам'ятайте, будь ласка, про це, коли наступного разу будете обговорювати питання санкцій", – додав президент.

За його словами, перед Україною стоять ще два великі виклики. Перший – економічний. За попередніми оцінками, для відновлення Донбасу потрібно понад 10 мільярдів євро.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Другий виклик – інформаційний. Президент акцентував увагу на тому, що Україна має повертати не лише свої території, а й своїх людей.

Нагадаємо, "Продався і ск*вився. Найближчого друга посадили...": Саакашвілі зізнався Пальчевському у тому, чого не знали навіть найближчі.