За останні пару місяців зареєстровано Близько 60 організацій з подібною назвою до президентської партії "Слуга народу". Найцікавіше, що жодна з них не має ніякого стосунку до цієї політсили. Це говорить про те, що з'явились депутати-хамелеони, які маскуючись під "Слугу народу" намагаються пролізти у парламент.

Як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під партію Слуга Народу? Про це йдеться в спеціальному розслідуванні від Руслана Ханумака.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схема проста. Депутат, який хоче "пролізти" по мажиротарці, відкриває своє підприємство, яке називає "Слуга народу". Пізніше виборець, який хоче проголосувати за команду Зеленського, бачачи в бюлетені назву партії президента, голосує за кандидата, який, по суті, не має жодного відношення до цієї політсили.

Однак, всім українцям необхідно знати, що біля прізвища кандидата має бути написано: "Висуванець партії "Слуга народу". Не працівник штабу ЗЕ, не підприємець "Слуга народу", не помічник ЗЕпрезидента, а саме: "Висуванець партії "Слуга народу".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала 66 кандидатів в народні депутати України, які мають однакові прізвища

Як повідомляв портал Знай.ua, виборчий округ №94 перетворився на найскандальніший: на ньому зареєстровано 4 Дубинських, 2 Кононенки і 3 "Слуги народу"

Також Знай.ua писав, Дубинський показав, як одіозний політик Кононенко вибудовує сітку підкупу