У черговому випуску програми "Право на владу" мова йшла, зокрема, про те, чи скасує КСУ закон про люстрацію.

Гість студії лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко відповіла на запитання ведучої Наталі Мосейчук, кому вигідно скасовувати закон про люстрацію.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За її словами, голосували за закон про люстрацію для того, щоб прибрати тих політиків і чиновників, які були причетні до корупції, до розкрадання держресурсів, до всіх злочинів, які були на Майдані, для того, щоб не допустити цього всього у подальшому житті країни.

Однак, про яку люстрацію могла йти мова, якщо президентом України став міністр Януковича, заявила Тимошенко.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

" Скажіть, будь ласка, чи повинні були всі чиновники режиму Януковича бути відсторонені від влади і не допускати подальшої корупції в нашій державі? Так. Але якщо людина, яка тривалий час була була на посаді міністра економіки в уряді Януковича і Азарова, якщо ця людина, яка була туди призначена не як чужа, - тому що міністерство економіки – це всі тендери, всі дозволи, всі ліцензі ї – все абсолютно, там вся корупція проходить, вона там освячується, цю посаду обіймав Петро Порошенко, так ви мені скажіть: про що люстрація? Якщо та людина, яка сиділа на всіх цих потоках, в підсумку на базі закону про люстрацію стала президентом країни, і ми 5 років спостерігали те саме в кожній клітині економічного і взагалі українського життя", - зазначила Тимошенко.

Юлія Тимошенко також зазначила, що як правило, люстрація стосується середньої ланки, а вище керівництво – недоторканне, просто переходить з однієї партії в іншу.

Нагадаємо, Мосейчук жорстко присадила казки Мураєва

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог розповів про зв'язки Порошенка з ЦВК

Також Знай.ua писав, Мосейчук запитала Мураєва про мир на Донбасі, він відповів словами з "методички" Путіна