Відомий телеведучий Сергій Сивохо та кандидат в народні депутати від 49 округу у містах Константинівка та Дружківка розповів, що по приходу в Раду збирається реалізувати головну мрію українців.

Про це йдеться на сторінці "Слуга народу – Сергій Сивохо" у Facebook.

"Найважливіше – ми хочемо провести закон про відкликання депутатів. Якщо людина не справляється – ви його висунули, ви його і задвините. Коли буде механізм відкликання депутатів, тоді вони і будуть ворушитися", - зазначив він.

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

У той же час Сивохо розповів про стратегію по поверненню окупованого Донбасу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нам потрібно змінити ставлення до наших донецьких людей і показати тим, хто залишився, що ставлення змінилося. Потрібно створити всі умови для зворотного приєднання Донбасу", - підкреслив він.

Сивохо перебуває в робочій поїздці на своєму рідному Донбасі зустрічається в виборцями. Про те, як його зустрічають, артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Якщо балотується – значить, чогось хоче зробити. Побільше нових людей в політиці буде краще", – так коментують житель Донецької області зустрічі з Сивохо.

Сам він вважає, що люди втомилися терпіти і не мовчатимуть більше: "Люди хочуть змін і готові за них боротися". Також кандидат у народні депутати вважає, що українці не дивлячись ні на що не втрачають оптимізму і продовжують усміхатися.

За словами шоумена, напередодні вони спільно із волонтерами "Слуги Народу" з Дружківки та Костянтинівки відвідали фестиваль, який проходив у Слов'янську.

"А ще головне зустрівся з командою Ліги сміху "Свій формат" з дружківського будинку-інтернату. Супер позитивні хлопці. Круто, що вийшло організувати поїздку", – поділився Сергій Сивохо.

Українські сенсації. Сергей Сивохо

Смотрите, почему я иду на выборы☝ Эксклюзивное интервью для Українські сенсації на 1+1 ✌

Geplaatst door Слуга Народа - Сергей Сивохо - округ 49 op Maandag 1 juli 2019

Нагадаємо, Сергій Сивохо побував на історичній батьківщині і онімів від жаху: "Як тобі такий hyperloop, Омелян?"

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський призначив Руслана Баранецкого першим заступником голови СБУ.

Також Знай.uа писав, що лави партії Зеленського "Слуга народу" поповнилися жагучою брюнеткою.