Народний депутат Борислав Береза підтвердив факт здійснення нападу на нього у Києві під час зустрічі з виборцями і повідомив, що нападників вже затримали.

Цю інформацію він повідомив у середу, 10 липня, на своїй сторінці в Facebook.

"Так, щоб не створювати напруги і кіпіша повідомляю, що нападники на мене затримані, знешкоджені і передані в правоохоронні органи. За фактом нападу порушено кримінальне виробництво. Я живий, практично здоровий. Очі в нормі. Вже. А ще я поїв, але без кепки. І веду чергову прибудинкову зустріч. Фотозвіт пізніше". Борислав Береза

Нагадаємо, що на київській Троєщині у вівторок, 9 липня, стався напад на чинного нардепа і кандидата в депутати-мажоритарники Борислава Березу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

За даними Нацполіції, під час наради з місцевими жителями зловмисник розпилив сльозогінний газ в обличчя позафракційного нардепа Борислава Берези. Поліцейським вдалося затримати підозрюваного.

Як повідомляв портал Знай.ua, 2 липня, на Майдані у Києві пройшов мітинг проти рішення ЦВК про реєстрацію кандидатами в народні депутати екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія.

Також Знай.uа писав, політолог розповів про зв'язки Порошенка з ЦВК