У місті Свалява у Закарпатської області колишнього президента України Петра Порошенка місцеві жителі прогнали з його ж передвиборного мітингу під крики "Ганьба!", звинувачуючи його в корупційному скандалі в "Укроборонпромі".

Відповідне відео публікує Главред в YouTube.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ганьба! Ганьба! - скандували люди. - Обікрав армію, всіх обікрав!"

Як видно на записі, обурені українці перекрили екс-президенту прохід. Дехто навіть намагався схопити його за піджак. Від розлюченого Порошенка натовпу врятувала охорона. А люди кричали йому в слід звинувачували в крадіжці, супроводжуючи нецензурною лексикою.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Порошенко тікав під крики "Ганьба"

Як відомо, Порошенко вирушив на Закарпатті з передвиборчим туром своєї партії Європейська солідарність. Він відвідав Мукачеве, зі Сваляви з ганьбою був вигнаний, а потім вирушив до Хусту і планує відвідати Ужгород.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=UUvPQ4X0Td8

Раніше повідомлялося, що Порошенко пообіцяв бити людей, які кричать йому "Ганьба!" на мітингах. "І вони думають, що ми будемо постійно спостерігати, і щоб нас подолати, досить заслати одного провокатора, який крикне "Ганьба!". Наступного разу по морді отримаєте! Добро має бути з кулаками", - заявив Порошенко.

Також Порошенка з криками ганьба зустріли у Хмельницьку.

Нагадаємо, що військовий флот Путіна вторгнувся у Чорне море

Раніше Знай.uа повідомляв, що на Борислава Березу напали на очах у виборців

Також Знай.ua писав, у Порошенка готові до коаліції з Оппоблоком і "ОПЗЖ"

https://www.youtube.com/watch?v=P17L4qi557s&t=3s