Президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом прибув до Одеси. В першу чергу він відвідав порт і провів нараду.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський ознайомився з контейнерним терміналом і ходом його будівництва і провів нараду в адміністрації морських портів.

Однак, бути в Одесі і не викупатися в морі - це неприпустима дикість. Так само, очевидно, подумала і команда Президента України, яка в повному складі пішла "перевіряти температуру води". Літні, спекотні фото купання гаранта і його команди були опубліковані в одній із спільнот Facebook.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо чесно, не були готові побачити голі торси і мокрі труси співробітників Офісу Президента України, але раз ми побачили, то і вам покажемо" - йдеться в повідомленні.

На кадрах можна побачити щасливого Володимира Олександровича, якому нарешті видалася хвилинка на відпочинок, а так само і главу Офісу Президента України - Андрія Богдана.

Компанія весело грається у воді і насолоджується сонячною погодою.

А відпочиваючі на пляжі одночасно здивовані і щасливі побачити президента.

У коментарях до кадрів українці висловили свою думку:

"Красені", "Ось вони "прості хлопці з народу". Прості, як ласти", "Державні справи бувають різні ... перевіряють на море забруднене?", "Стоїш в червоних труселях, і вабиш мене, вабиш", "тобто, Богдан навіть у воді тримається поруч?"

Відзначився в комментриях і міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який, мабуть, дуже здивувався таким кадрам, так як написав:
"Згорів сарай, гори і хата".

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський звернувся до українців. Він заявив, що чиновники, які зараз знаходяться при владі, більше не повинні брати участь в управлінні державою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов здивований ініціативою президента України Володимира Зеленського про люстрацію.