Колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка Ліза Ющенко заявила в Instagram, що не має ніякого відношення до краще грошей з молдавських банків.

"Побачила сьогодні стрімке поширення от такої інформації про себе. Знаючи напевно, що нічого подібного ні на які мої рахунки не надходило, все одно зв'язалася зі своїми банками і перевірила", – пише вона в Instagram.

"Як я і передбачала, Молдова від мене залишилася, як і раніше, також далеко, як і до цих фейкових статей. Тому цілком офіційно заявляю, що ні я, ні мій чоловік не маємо ніякого відношення до того, що журналісти так старанно намагаються видати за своє розслідування!!!!", – емоційно з безліччю знаків оклику підкреслила Єлизавета Ющенко.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Варто зазначити, що детективи американської компанії Kroll, які займаються розслідування крадіжки грошей з банків Молдови, заявили, що на рахунок колишньої невістки третього президента України з виведених грошей були переведені $50 тис.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вона отримала $50 тис. на свій рахунок в американському банку. Після розлучення з Андрієм Ющенком вона знову вийшла заміж і деякий час жила в Америці. Журналістам говорила, що її новий чоловік – бізнесмен", – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що у Луценка дорвалися до третього президента: тепер Ющенку не відвертітись.

Раніше Знай.ua повідомляв, Коломойський приголомшив заявою про ситуацію на Донбасі.

Також Знай.uа писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.