Пам’ятаєте скандальну історію із смердючими караванами безпритульного львівського сміття? Тони, навіть тисячі тон отруйних відходів мер Львова намагався розкидати по всіх регіонах України. Таємно, на вантажівках, під покровом ночі вивозили цю погань на звалища Києва, Чернігова, Харкова, Житомира. Влаштували десятки стихійних звалищ на самій Львівщині – завалили Жовківський і Яворівський райони, пише Рolitrada.

Тим часом, головним стратегом цієї «сміттєвої операції» був не львівський мер, як прийнято вважати. Нею керував «сірий сміттєвий кардинал» — Андрій Шумський, який балотується по 122-му округу від партії «Слуга народу». Саме Андрія Шумського зі «Слуги народу» в ЗМІ називають «королем львівського раку». Невже не чули про такий синдром?

Львівський рак — це міф?

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Насправді, «львівський рак» — це звичайне явище для Львівської області. Андрій Шумський («Слуга народу»), як ніхто інший, знає про те, що саме цей регіон «почесно» тримається у трійці областей за кількістю онкологічних захворювань.

Андрій Шумський, як людина, яка займається нелегальним знищенням твердих побутових відходів, вже знає, що минулого року на онкологію захворіли 135,7 тисяч осіб. Переважна кількість цих хворих проживають і на його малій Батьківщині!

А тепер просто жахлива статистика: у відсотковому співвідношенні найбільше хворих на рак зареєстровано в Дніпропетровській області — 9,2%, Києві — 8% і Львівській області — 6,4%.

І якщо Дніпропетровська область та Київ — це зони масштабного промислового виробництва, Львівська область — це «легені усієї України» — це Карпати, це свіже та чисте повітря із прекрасною природою та курортами.

Тим часом, Андрій Шумський («Слуга народу») так не вважає. На його думку, саме Львівська область повинна стати могильником всього того сміття, яке не встиг вивезти його соратник Андрій Садовий.

Крім того, кандидат у депутати Верховної Ради Андрій Шумський не приховує, що не збирається вкладати гроші у розвиток Львівської області. За його словами, все дуже просто — вибори короткі, головне — проголосувати. А там вже самі собі лікті кусайте.

Ось цитата з його інтерв’ю, яке він дав виданню «Форпост»:

Як бачимо, суть в наступному: гроші якщо й вклав, то після обрання в Раду швидко їх «відіб’ю» та поверну борги тим, хто допомагав «просунутися» до бажаної посади – посади депутата!

Сміття — це гроші. Гроші люблять тишу

Андрій Шумський від «Слуга народу» розуміє, що заробляти гроші на одному лише смітті зі Львова та області не вийде — треба відкривати «дочірні підприємства». Від слів — до діла!

Почнемо з того, що декларації головного «слуги народу» по округу 122 Андрія Шумського ви не знайдете — вона засекречена.

Тим часом, ЗМІ з’ясували, що Андрій Шумський від «Слуги народу» володіє аж чотирма підприємствами! Ось такий скромний «кандидат» — геть зовсім слуга народу!