Президент Російської Федерації Володимир Путін вкотре осоромився.

Приводом для появи гнівних коментарів стали слова Володимира Путіна про Україну.

Відповідну публікацію в своєму особистому мікроблозі оприлюднив звичайний російський пропагандист Дмитро Смирнов, який продовжує називати себе «журналістом кремлівського пулу».

«Володимир Путін: Економіка України зруйнована — вона втратила російський ринок і кооперацію. Промислові товари України на західних ринках нікому не потрібні. Так і з/х – теж обмежена кількість. Круглий ліс потрібен, але скоро лісу взагалі на Україні не залишиться. Це ж не сибірські простори», — йдеться в пості Смирнова.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Користувачів гнівно відреагували на публікацію і зазначили, що у Володимира Путіна проблеми з головою і порадили йому звернутися до лікаря. Інші ж порекомендували йому стежити за своєю країною, де більшість росіян живуть за межею бідності.

«Ви віддали китайцям право на вирубку сибірського лісу, Виродки», «По-моєму Пу вже давно не отдупляэє що меле.», «Дідусь зовсім хворий», «Розбудіть діда!», «Що він, бл*дь, несе?? Красноярськ задихається від лісових пожеж, які розпалюють спеціально, щоб приховати вирубку», «П'ять років вже ховають Україну… Самим не набридло?», «У дідугана — деменція. Дайте йому таблетку», «Нагадайте дедуле, що він президент Росії, а не України, старечий склероз справа не жартівлива», — вони пишуть в коментарях під постом пропагандиста.

Нагадаємо, що російському президенту Володимиру Путіну натякнули на те, що його чекає після зйомок у документальному фільмі Олівера Стоуна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін "проговорився" у пропагандистському фільмі одіозного режисера Олівера Стоуна.

Також портал Знай.ua писав, що відомий режисер Олівер Стоун представить на фестивалі в Таорміні фільм "Нерозказана історія України" (Revealing Ukraine).