Колишнього президента Петра Порошенка викликали на допит в Державне бюро розслідувань. Як і анонсувалося - на 25 липня. Про це повідомляє Телеграм-канал Klymenko Time.

Як відомо, вперше Порошенка викликали на допит на 17 липня на 9:30 ранку.

"Громадянину Порошенко необхідно з'явитися в Держбюро розслідувань, як вже анонсувалося, 17 липня о 9:30. До начальника третього відділу Першого управління організації досудових розслідувань Державного бюро розслідувань Олегу Корецькому", - сказано у повідомленні.

Порядок денний був визначений 11 липня. Однак 12 липня у екс-президента заявили, що не отримували виклику на допит в якості свідка (на 17 липня).

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Порошенко кличуть у Держбюро поки в якості свідка в кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів при купівлі-продажу заводу "Кузня на Рибальському" (№62019000000000713).

Відомий юрист Андрій Портнов ще в травні подав у ДБР заяву про злочин Петра Порошенка. Він підкреслює, що експрезидент цією угодою відмив доходи, отримані злочинним шляхом.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, суд дозволив вилучити документи щодо проведення фінансового моніторингу співробітниками Міжнародного інвестиційного банку банківських операцій АТ "Завод "Кузня на Рибальському".

Нагадаємо, пішаки Кононенко вирушили в нокаут: тепер нікому "забезпечити" результат на окрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, завод "Кузня на Рибальському" виліз Порошенко боком: суд не залишив вибору.