Президента Росії Володимира Путіна знову висміяли в мережі через його зріст. Курйозний випадок стався під час візиту глави РФ в Єкатеринбург в Уральський федеральний університет.

Читай Знай. ua d оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей день відбулося чимало безглуздих ситуацій. Так, під час зустрічі з президентом стало погано одній із студенток. Крім того, варто відзначити, що студентів зібрали в будівлі о 14 годині за місцевим часом, їх зустріч з президентом повинна була початися в 14:30. У підсумку вона почалася тільки в 19 годин, до цього часу ФСО не дозволяла присутніх покинути територію.

Проте на відео потрапив курйоз саме під час групового фото студентів з президентом. Коли всі вишикувалися для спільного фото, в передньому ряду став хлопець, який перекривав російського президента. Путін деякий час визирав з-за хлопця, якого потім переставили.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому як тільки хлопець з'явився перед президентом, він помітно засовався і навіть характерно кашлянув, щоб подати сигнал своїй службі охорони. І це спрацювало, адже перед ним поставили студентку, яка була набагато нижче ростом.

Користувачі мережі не пройшли повз даної публікації і почали будувати припущення і жартувати, що після цього випадку доля хлопця буде втрачена, адже він затулив чудотворний лик царя від народу.

Відео курйозу на 1:07:27:

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера і генпрокурора.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.