Позачергові парламентські вибори завершено. За даними ЦВК, в окрузі №77 оброблені всі 100% протоколів. Зокрема, перемогу на парламентських виборах отримав весільний фотограф Сергій Штепа, що балотувався від політсили "Слуга народу". Він випередив свого титулованого опонента В’ячеслава Богуслаєва на 11% в окрузі №77 у Запоріжжі. Про це йдеться у інтерв’ю видання Главком.

" У суспільства був запит на оновлення влади. Я є абсолютно новою персоною, ніколи не був у політиці. У мене незаплямована репутація, я не мав жодного зв’язку з корупційними схемами та старою системою влади. Мабуть, саме тому люди мене підтримали", - каже молодий політик.

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

За словами новоспеченого політика, його пропозиції розглянули, після чого запросили стати кандидатом від партії. Тобто до партії не могли потрапити непрофесіонали.

Популярні новини зараз
Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

Сергій Штепа планує працювати в комітеті транспорту або в комітеті культури.

"Мої законопроекти були пов’язані з розмитненням автомобілів, а також з відповідальністю органів влади за технічний стан доріг. Це дуже близька для мене тема, бо я сам водій. Кожного дня багато їжджу і бачу ті проблеми, з якими стикаються звичайні люди", - каже слуга народу.

"Можливо, я продовжу фотографувати навіть після того, як стану депутатом", - зазначив він.

У ЗМІ спливла інформація про те, що ви за годину роботи весільним фотографом хлопець заробляє 1300 грн. За його словами, в парламент йде не для того, щоби заробляти гроші, а для того, щоби дійсно зробити щось для країни, хоч може це і звучить якось пафосно.

За словами Штепи, скасування депутатської недоторканості - найперший закон, що має ухвалити Верховна рада нового скликання.

Нагадаємо, що вибори в Раду: зі списків достроково прибрали 136 кандидатів, що відбувається.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що парламентські вибори 2019: коли з'являться перші результати голосування.

Також портал "Знай.ua" інформував, що дострокові парламентські вибори на межі зриву: зіпсовано всі бюлетені, подробиці.