У неділю, 21 липня, пройшли позачергові парламентські вибори. Центральна виборча комісія опрацювала майже всі протоколи, тому відомо, які партії увійдуть до нової Верховної Ради. Так, партія колишнього президента Петра Порошенка "Європейська Солідарність" набрала близько 8-ми% й посіла четверте, передостаннє місце на виборах.

Український юрист і блогер Михайло Шнайдер опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відео, в якому показав майбутнє, яке може чекати Порошенка. Інформаційний портал Знай.ua зібрав реакцію користувачів соцмереж на це відео.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Більшість українців зазначили, що те, що зображено на відео - саме та доля, яку заслуговує Петро Порошенко. Однак знайшлися й ті, які заявили, так робити це "дикість".

порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Давно це треба було зробити в чотирнадцятому і мало треба шкуру було здерти й до бійців на розправу як Каддафі", - написала Катя Трояк.

"В кислоту його, під**аса", - додав Міша Янушак.

"На це соромно дивитися, але так має бути з кожним, хто зрадив свій народ", "Нарешті народ зробив те, що він заслужив, браво!!", "Чому таке ч*о не посадять за брехню, жидяра брехливий", - написали інші користувачі соцмережі facebook у коментарях.

Центральна виборча комісія оголосила перші офіційні результати позачергових виборів до Верховної Ради. Порахували вже 99,37% бюлетенів – інформація постійно оновлюється. Однак можна стверджувати, що партія Порошенка "Європейська Солідарність" матиме близько 25 депутатів у новому парламенті.

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.