Партія "Голос" обрала нового голову. Ним став відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Раніше він не був головою партії через гастролі гурту та так званий Тур Змін.

Про це повідомляє прес-служба "Голосу".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Святослава Вакарчука обрали на головою на з'їзді партії, який відбувся у середу, 24 липня. До цього партію очолювала Юлія Клименко. Повідомляється, що зараз вона зосередиться на роботі над економічним порядком денним для "Голосу".

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Тепер, по завершенню виборчої кампанії та Туру Змін, я можу зосередитись на розбудові партії "Голос". Я дуже вдячний Юлії за її роботу з реорганізації партії, формування виборчого штабу та керівництва виборчою кампанією, завдяки якій "Голос" за два місяці з нуля стала парламентською партією", — сказав Вакарчук.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Відомо, що партія "Голос" нині готується до місцевих виборів в Україні.

Зазначимо, що позачергові парламентські вибори в Україні відбулися у неділю, 21 липня. Центральна виборча комісія вже підрахувала 99,37% бюлетенів. Можна впевнено стверджувати, що нової Ради проходять партії "Слуга народу", "Опозиційна платформа - за життя", "Батьківщина", "Європейська солідарність" та "Голос".

Партія Святослава Вакарчука "Голос" ледь пройшла 5-ти відсотковий бар'єр і набрала 5,83%. "Радикальна партія Олега Ляшка" поки отримує 4,01%, "Сила і честь" - 3,82%, "Опозиційний блок" - 3,03%. Інші партії поки що набирають менш як 3%.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук розповів про коаліцію: вибір "Голоси" засмутив мільйони українців.

Також портал Знай.uа писав, Вакарчук підказав Зеленському, як здолати Путіна: "зробити його разом" можна одним законом.