До Кабінету міністрів України надійшло звернення від Офісу президента, в якому представлено прохання внести подання на звільнення з посади голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) мера Віталія Кличка.

Так, на офіційному сайті Президента України ще немає інформації про це, однак факт звернення вже офіційно підтвердив прес-секретар прем'єр-міністра Василь Рябчук, пише "Страна".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Розглянути питання на засіданні уряду в середу, 24 липня, вже не встигли: по всій видимості він буде в порядку денному одного з наступних засідань. На момент публікації цього матеріалу Кличко не відреагував на ініціативу президентського офісу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше він критикував саму ідею призначення іншої людини в КМДА, вважаючи, що таким чином "з мера зроблять англійську королеву", а це ускладнить "втілення очікувань киян". При цьому він висловив упевненість, що президент Зеленський "не повторюватиме помилки Януковича".

Нагадаємо, новим нардепам дозволили не подавати декларації.

Як повідомляв Знай.uа Разумков заговорив про кандидатуру кума Путіна на посаду віце-спікера.

Знай.uа писав, Кличко перетворився на звіра, почувши про знущання над Панеттьєрі: "Як тільки дізнався...".