Український президент Володимир Зеленський на посаду заступника голови Служби зовнішньої розвідки призначив Катерину Сляднєву.

Про це стало відомо завдяки указу опублікованому на сайті Президента України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, згідно з публічного реєстру декларацій, до лютого 2018 року Сляднєва працювала в прокуратурі Києва заступником начальника управління нагляду у кримінальному провадженні. Відомо, що Сляднєва стала третім топ-співробітником СЗР, якого призначив новий президент України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, після виборів у Раду партія "Голос" обрала нового лідера: що сталося з Вакарчуком.

Як повідомляв Знай.uа до команди Зеленського затесався "слуга" іншого господаря: скандал із "перевертнем" Порошенка Радуцким набирає обертів.

Знай.uа писав, у Зеленського вимагають врятувати гроші українців: Ляшко, Гройсман та інші "загребуть" майже 6 мільярдів.