21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори,на яких українці змогли обрати новий склад Верховної Ради. Партія Зеленського "Слуга народу" побила всі можливі рекорди і завоювала таку колосальну довіру українців, що президенту тепер гарантована парламентська більшість.

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

У той же час, багато яскраві депутати позбулися своїх депутатських крісел і змушений тепер шукати, куди їм долучитись. Серед них і одіозний, скандальний радикал Олег Ляшко, який з партією завершив парламентські перегони на 6 місці, але не подолав прохідний бар'єр і тому залишився без мандата.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Українці вирішили проявити своє почуття гумору і знайшли хлібне місце для радикала. Оскільки шоумени, телеведучі і гумористи кинулися в Раду, то, логічно, що для балансу було б доречно відправити яскравих особистостей у шоу-бізнес. Цим поділився український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Народні умільці "прилаштували" Олега Валерійовича у дружній колектив "Вечірнього кварталу" на місце Зеленського.

"Це геніально" - уклав Шнайдер.

В коментарях українці висловили свою думку на цей рахунок:

"Ні і в жодному разі! Не можна так опускати Квартал 95!", "Не вписується", "Для нього це велика честь, якої він не заслужив""Може, це його мрія, але за що так з акторами?", "Очень.рада, що Ляшко працевлаштувався . Потрапив в хороші руки, може, людиною стане", "Ще телят не вистачає, а то пан Ляшко без корів і вил нікуди".

Нагадаємо, підраховано 93% голосів: удар Тимошенко поставив хрест на надіях Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа ласкаво просимо в казарму, новобранці: Нацгвардія знайшла роботу Кононенкові, Ляшку, Грановському та іншим.

Також, Знай.uа писав, результати виборів в Раду по мажоритарці: повний список майбутніх депутатів.