дев'ятого скликання Верховної Ради України не пройшли не тільки політики старої закалки, за плечима яких більше 20 років досвіду, але і щодо нових скандальних особистостей, які прославилися своїми бійками, дивними витівками і заявами.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Одним з таких якрих особистостей є і Олег Барна - друг експрезидента Петра Порошенка. Він яскраво заявив про себе, коли подарував букет троянд прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку, підхопив його і спробував винести з трибуни. З топових витівок депутата також було те, що він обматюкав Путіна, а його самого під стінами парламенту закидали яйцями автомайдановцы за те, що він не проголосував за зняття депутатської недоторканності. А ще він став причиною ДТП з трамваєм.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в социаотной мережі Facebook яскраво попрощався з Олегом:

"Яка "сумна новина". Барна таки не проходить в новий склад парламенту".

Какая "Печальная Новость". Барна таки не проходит в новый состав Парламента.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 24 juli 2019

В коментарях українці поділилися своїми думками на цей рахунок і теж попрощалися з нардепом:

"І слава Богу", "Яка огидна пика", "Буде час трамвая пофарбувати", "Слава тобі Господи! Одним дурнем менше.", "А він був готовий померти за нього", "Чувак з трамвая знову доторканний", "Він, бідолаха, і з "недоторканністю" постійно з побитою мордою ходив. А що тепер?", "Як це що порох не дав йому героя?", "Суцільна смуток", "Гаврилюк його вже давно чекає. І разом... на полуницю", "Хто ж тепер витримає Яценюка?", "Так і Яценюка там немає. нічого Барні там робити", "Буде кроликів носити", "Що то я переживаю за київські трамваї, мало що барні в голову зайде в стані "афекту".

Нагадаємо, Савченко Литвин, Тягнибок і Ляшко отримали від українців чарівний стусан і летять на звалище історії.

Як повідомляв Знай. ua, ЦВК опрацювала 93% протоколів, хто увійде у нову Раду.

Також Знай. ua писав, про найбільш абсурдні події виборів у Раду.