Член Національної ради з питань антикорупційної політики Анастасія Красносільська повідомила, що в рамках тотальної боротьби з корупцією планується введення так званої "цивільної конфіскації" незаконних активів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

НАБУ
НАБУ

Введення інструменту цивільної конфіскації незаконних активів чиновників має бути одним з першочергових інструментів, які прийме Верховна Рада IX скликання, впевнена депутат.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Серед першочергових ініціатив – необхідність сфокусувати антикорупційний суд на справи топ-корупції. Наприклад, колишнього голови Державної фіскальної служби і т. д. Тому в першу чергу антикорупційний суд повинен бути сфокусований на справах топ-корупції", – заявила Красносільська.

Крім введення конфіскації незаконних активів, у Нацраді хочуть перезапустити Національне агентство з питань запобігання корупції, повернути відповідальність за незаконне збагачення та розробити Антикорупційну стратегію на 2019-2023 роки.

Нагадаємо, Зеленського "збила" фура: за витівки Порошенка взялися люди у формі, екстрене звернення "Слуги народу".

Як повідомляв Знай.uа ДТП з кортежем Зеленського: у справі з'явився несподіваний поворот, деталі.

Знай.uа писав, Кернес пролетів над Радою, всі стрілки — на Зеленського: "Були нерівні умови".