21 липня 2019 року в Україні відбулися позачергові парламентські вибори, в ході яких переконливу перемогу вирвала президентська партія "Слуга народу". Володимир Зеленський отримав парламентську більшість у Раді, яке допоможе йому максимально плідно працювати на благо України.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інавгурація Зеленського
Інавгурація Зеленського

Для початку продуктивної і ефективної роботи Верховної ради IX скликання необхідно зібратися на перше засідання.

Голова президентської партії "Слуга народу" і кандидат у нардепи Дмитро Разумков оголосив, що Рада може зібратися вже в кінці серпня. Однак, він не заперечує, що можливі деякі нюанси, через які перше засідання доведеться відкласти.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я сподіваюся, що десь кінець серпня – початок вересня. Оптимістичним є варіант, як пропонував президент, – 24-го. Але подивимося , як будуть відбуватися події. Якась остаточна дата не визначена", – сказав він.

Зазначимо, що 24 серпня Україна відзначає День Незалежності, тому Зеленський наполягає саме на цій даті. Однак, все залежить від ЦВК, точніше від того, наскільки швидко вони порахують голоси і оголосять результати парламентських виборів.

Дмитро Разумков зазначив, що ніякого тиску на ЦВК, або інші органи з боку партії "Слуга народу" не буде.

Нагадаємо, у Зеленського підготували закон про незаконне збагачення

Як повідомляв портал Знай.ua, за незаконне збагачення саджатимуть і надовго: у Зеленського пояснили кого торкнеться новий закон

Також Знай.ua писав, українців попросили допомогти у боротьбі з корупцією.