Повторний перерахунок голосів на дострокових парламентських виборах може статися у виборчих округах Закарпатської №69), Черкаської, Луганської (№105), Донецької (№50) та Львівської (№117) областей.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook голова правління Громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська.

"Сьогодні за вікном четвер, а вже в 5-му окрузі справа йде до повторного підрахунку голосів по дільницях. Таким чином, Закарпаття, Черкаська, Луганська, Донецька, Львівська". Ольга Айвазовська

Парламентські вибори в Україні
Парламентські вибори в Україні

За її словами, зараз члени комісії знаходяться на межі нервового виснаження, але через порушення під час процедури транспортування та малого розриву між кандидатами, ймовірно, доведеться повторо перерахувати голоси.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Уявіть, наскільки люди "щасливі" вертатися в пекло цифр і документів, які ледве здали до вівторка". Ольга Айвазовська

Вона зазначила, вже відкрито кримінальне провадження за фактом ухилення від виконання своїх обов'язків членами комісії, так як вони не хочуть йти в ОВК на перерахунок.

"Нічого, час є до 5 серпня", - зазначила вона.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу з Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох процентних радикалів".

Також портал Знай.ua писав, що Тищенко, Скічко, Дубинський і інші: повний список зірок, які потрапили в Раду від "Слуги народу" Зеленського.