Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з майбутніми народними депутатами від "Слуги народу". Зустріч відбулась в Офісі глави держави і тривала близько години.

На зустрічі, крім Зеленського, були також голова офісу президента Андрій Богдан та перший помічник президента Сергій Шефір. Про це повідомляє "Української правди", посилаючись на джерело, яке було присутнє на зустрічі.

Зазначається, що це була мотивувальна зустріч-знайомство з майбутніми депутатами , яка тривала близько години. Володимир Зеленський чітко пояснив майбутнім "слугам народу", для чого вони прийшли у парламент. Їхня місія – змінити країну. Президент попередив, що якщо хтось з майбутніх нардепів має іншу мету – то краще нехай відразу складе мандат.

"Президент нічого особливого не сказав, загальні речі. Був меседж, що ми не йдемо ні на які компроміси - ні з іншими людьми, ні з совістю. Ще були слова - "залишаємося людьми", бо нам всім потім дивитися людям в очі. І на кінець Зеленський додав, що ми усі прийшли міняти країну. "Якщо у когось інша мета - можете складати мандат, щоб ми потім вас самі не виганяли", - розповів співрозмовник УП і процитував слова президента.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Повідомляється також, що жодних кадрових питань на зустрічі не порушували.

"Жодних кадрових питань не обговорювали. Ми розуміємо, на сьогодні цих рішень немає. Їх мають ухвалити протягом найближчих тижнів. Про це розмов взагалі не було", - сказав кандидат у нардепи за списком "Слуги народу" Данило Гетманцев.

Крім того повідомляється, що інший кандидат у народні депутати - гендиректор "1+1 Media" Олександр Ткаченко також зазначив, що кадрові питання на зустрічі не порушувалися.

"Не обговорювали. Наступного тижня обговорюватимуть", - сказав він.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся зі "слугами народу" в Офісі президента

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумков зі "Слуги народу" анонсував перше зібрання нової Ради

Також Знай.ua писав, політолог оцінив шанси коаліції "Слуги народу" Зеленського з "Голосом" і "Батьківщиною"