Як відомо, 21 липня в Україні пройшло голосування на позачергових парламентських виборах. На даний момент центральна виборча комісія опрацювала 99,94% електронних протоколів.

Выборы
Выборы

Вже зараз можна судити, що у Верховну Раду проходить 5 партій: "Слуга народу" з 43,16% голосів, "Опозиційна платформа - ЗА ЖИТТЯ" з 13,03% голосів, "Батьківщина" c 8,18% голосів, "Європейська солідарність" з 8,10% голосів і "Голос" з 5,82% голосів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" планують внести зміни в закон про мову.

Як повідомляв портал Знай.uа, український президент Володимир Зеленський на посаду заступника голови Служби зовнішньої розвідки призначив Катерину Слядневу.

Також портал Знай.ua писав, офіційний представник українського президента в Кабміні Андрій Герус розповів, що після формування нового уряду в ньому можуть залишитися деякі старі міністри.