Колишній мер Ірпіня програв кандидату від "Слуги народу" на парламентських виборах. Так, за даними підрахунків 98,14% протоколів на 95-му окрузі, Карплюк відстає від переможця на більш ніж 8%.

За даними "Чесно", Карплюк був одним з небагатьох мажоритарників, хто замовляв рекламу на національному ТБ, зокрема, на "1 + 1" та "Інтері". Журналісти підрахували, що тільки одну телевізійну рекламу під час передвиборної кампанії Карплюк витратив 6500000 гривень. Крім того, колишній мер замовив неружную рекламу і надрукував 100-сторінковий глянсовий агітаційний журнал накладом 50 000 примірників.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти змогли зафіксувати порушення з боку Карплюка. Зокрема, його рекламу транслювали під час спортивних змагань на стадіоні і розміщували в медустановах.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, з Карплюком пов'язують появу на виборах "двійника" кандидата від "Слуги народу". Дмитро Горобець відібрав 5,92% у переможця Олександра Горобця, який отримав 29,93% підтримки.

Раніше проти Володимира Карплюка прокуратура порушила 2 кримінальні провадження, одне з яких за статтею про створення злочинного угруповання. Карплюк був мером Ірпіня до середини 2018 року.

Нагадаємо, хто дружків Порошенко сяде першим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Лєсєв показав, як у Зеленського збулися мрії Порошенка.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський призначив заступника глави Служби зовнішньої розвідки України.