У черговому випуску програми "Право на владу" мова йшла про "Зелений бум". В прямому ефірі з'ясовували, чи обернеться однопартійна більшість у Верховній Раді карт-бланшем на зміни, а чи ризико надмірної концентрації влади в руках однієї політичної сили.

В ході програми ведуча Наталія Мосейчук запитала голову партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова та кандидат від цієї ж партії у мажоритарному окрузі 94 Олександра Дубінського про те, що змінилося в країні і чим вони відрізняються від "попередників.

"Ви йшли під хештеком "Ми їх зробимо", ну що – ви їх зробили? І чим ви будете відрізнятися від попередників? Не "папєрєдніков", а попередників, які були перед вами?", - запитала Мосйчук.

"Якщо говорити чи зробили - так, я думаю, що зробили. І результати обох виборів це підтверджують. Так, це революція, але вона пройщла зовсім за іншими правилами. Вона була мирна, вона була на позитиві, вона була без чорних технологій і саме тому ми отримали такий результат. Ми відрізняємось тим, що в нас інші принципи", - зазначив Разумков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Відбулась не просто революція. Ми змінили обличчя, які ми бачили 28 років у фас, у профіль, у різних форматах і в різних партіях, але це були одні і ті ж самі люди. Я сьогодні прийшов на зустріч з президентом в Офіс президента – я цих людей не знаю. Мене лякає, коли я всіх знаю цей негідник, і цей, і цей… І коли вони кажуть, що ми за чесну Україну, що ми все зробимо – мене це турбує. Сьогодні ж я приходжу і бачу молоді обличчя, це люди, які не були в парламенті, не були в політиці, не були в аферах і відкатах, - і я розумію, що з цими людьми можна щось робити. Тому що тих, які були – їх не виправиш", - відповів Дубинський.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся зі "слугами народу" в Офісі президента

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумков зі "Слуги народу" анонсував перше зібрання нової Ради

Також Знай.ua писав, політолог оцінив шанси коаліції "Слуги народу" Зеленського з "Голосом" і "Батьківщиною"