Під час офіційної зустрічі з послами НАТО президент України Володимир Зеленський допоміг літньому переселенцу з Криму. Про це повідомив блогер Михайло Шнайдер на сторінці в Facebook.

"До президента підійшов літній чоловік і почав шептати на вухо. Володимир Олександрович не проігнорував дідуся і після зустрічі щось записав у свій телефон. Як стало потім відомо, до Зеленському підійшов біженець з Криму, який вимушено втік від переслідувань", - пише Шнайдер.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поступок достойный Уважения. Во время официальной встречи с послами НАТО, к президенту подошел пожилой мужчина и начал...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 25 juli 2019

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляється, кримчанин вже 4 роки живе у Києві без житла і заробітку, хоча президент Порошенко обіцяв дати йому квартиру.

"Хоча колишній президент обіцяв йому житло і навіть знімав пропагандистський фільм з дідусем. У кінцевому результаті дідусеві заборонили відвідувати АП, а охорона і зовсім погрожувала побити нещасного. Сьогодні 25 липня Володимир Олександрович особисто доручив знайти старому житло і вже через кілька годин питання було вирішено", - пише Шнайдер.

Нагадаємо, Зеленський призначив заступником глави Служби зовнішньої розвідки України.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського представили нові зміни у мовний закон.

Також портал Знай.ua писав, у Зеленського вирішили, хто замінить Луценка на посаді генпрокурора.