Спецпредставник державного департаменту США з питань України Курт Волкер прибув до Києва. Про це йдеться в повідомленні посольства США.

Дипломат провів зустріч з Айварасом Абромавічусом, який входить у близьке оточення президента України Володимира Зеленського та список кандидатів на пост прем'єр-міністра. Крім того, Волкер також переговорив з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З послами Волкером і Тейлором обмінялися думками щодо перспектив реформування України і про співробітництво в ОПК", - розповів Абромавічус в Twitter.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Наголошується, що спецпредставник держдепартаменту США обговорив з Тимошенко результати парламентських виборів, можливості для проведення реформ і питання співпраці.

У свою чергу вона подякувала Волкера "за допомогу нашій країні і закликала демократичний світ до активізації зусиль для якнайшвидшого вирішення конфлікту на Донбасі".

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський зустрінеться з американським лідером Дональдом Трампом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Курт Волкер заявив, що сигнал Володимира Зеленського у вигляді розведення військ є “надзвичайно позитивним кроком”.

Також портал Знай.uа писав, що представник України в Раді безпеки ООН Володимир Єльченко жорстко відповів російському дипломату.