Президент Білорусі Олександр Лукашенко звернув увагу на ситуацію з падежем худоби в країні. Про це він розповів під час відвідування птахофабрики підприємства Белоруснефть-Особино під час робочої поїздки в Вєтківський район.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ще раз повторюю для уряду і на майбутнє: за падіж худоби сядете у в'язницю. 85 тисяч голів, по-моєму, з минулого року. Ви уявляєте, скільки б це було м'яса", – сказав Лукашенко.

Президент дав доручення генеральній прокуратурі продовжувати впритул займатися цим питанням.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

"Це неприпустимо, то корму погані, то те, то це – недбалість! Зверніть на це увагу. Я поки що по-доброму з вами розмовляю", – підкреслив глава держави.

Раніше повідомлялося, що в Білорусі прирівняли УПА і Шухевича до нацизму і розпалювання расової ворожнечі і садити за червоно-чорні прапори, герб "Азова" і руни.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав закон зміни до Кримінального кодексу країни, якими встановлюється кримінальна відповідальність за використання бандерівської символіки, а саме чорно-червоного прапора УПА, герба батальйону "Азов" і портретів Бандери та Шухевича. Покарання – роки в'язниці.

Нагадаємо, Зеленський засмутив Лукашенко, відмовившись від вечірки.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко буде садити за символи і героїв України.

Також Знай. ua писав, що Лукашенко дарує Білорусь Путіну.