Колишнього президента України Петра Порошенка викликали на допит в Державне бюро розслідувань на 25 липня. Відомий юрист Андрій Портнов ще в травні подав у ДБР заяву про злочині Петра Порошенка. Він підкреслює, що екс-президент відмив доходи, отримані злочинним шляхом.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Більшість українців вже щосили передчувають посадки, які почнуться з Петра Олексійовича і починають фантазувати на цю тему. Одним з таких прикладів народної творчості поділився український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На картинці видно експрезидента Порошенка в місцях не настільки віддалених. Черговий, який дуже схожий на Яценюка, несе йому баланду, а сам Петро Олексійович визирає крізь вікно у двері.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Скоро" - анонсував Шнайдер посадку.

Проте, в коментарях українці налаштовані не так позитивно. Вони сумніватися, що Петра Олексійович запроторять за ґрати в найближчому майбутньому:

"Мріяти можна. А чи буде?", "Це Україна, у нас же все навпаки: чим більше вкрав, тим менше дали", "Не дуже жирно будуть годувати? Помідори по 35 грн", "Баланда, сер", "Чому тюремники не працюють? На своєму підсобному господарстві. Сидять, всі такі правильні, їх бачите.... Підставили! Їх годують краще, ніж у лікарні", "Так ніколи. Навіть Свинарчуков пальцем не зачеплять", "Маю я маленьку мрію...", "Це фактично неминуче. Рецепту його волі немає. Питання часу", "В зоопарк до левів краще. І прикрити стіною за купу грошей. Сєніною".

Нагадаємо, пішаки Кононенко вирушили в нокаут: тепер нікому "забезпечити" результат на окрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, завод "Кузня на Рибальському" виліз Порошенко боком: суд не залишив вибору.