Стало відомо, що чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман та міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков одночасно відвідували олігарха Віктора Пінчука. Їхня зустріч з Пінчуком відбулася ввечері 14 червня.

Це зафіксували журналісти програми "Схеми: корупція в деталях".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти зафіксували, як до маєтку Віктора Пінчука заїхали кортежі Гройсмана та Авакова. Вони простояли тривалий час біля будинку олігарха, а тоді порізно покинули маєток.

Віктор Пінчук
Віктор Пінчук

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Машини українських чиновників мають номерні знаки прикриття, для того, щоб довести, що це саме Гройсман відвідував Пінчука, журналістська група дочекалася Mersedes, яким користується прем'єр-міністр, щоб провести його додому", - йдеться в розслідуванні.

Вже через день після візиту в маєток Віктора Пінчука Володимир Гройсман взяв участь у прямому ефірі одного з телеканалів олігарха. А пізніше на своїй сторінці у фейсбуці він опублікував відеоролик, де експрезидент Польщі Олександр Кваснєвський, а нині голова наглядової ради форуму YES, який в Україні щороку організовує Пінчук, схвалює дії Гройсмана як прем'єр-міністра.

Віктор Пінчук - один з семи українців, що ввійшли в рейтинг найбагатших людей світу за версією журналу Forbes в березні цього року. Його активи оцінюються в 1,4 мільярда доларів.Пінчук одружений на дочці другого президента України Леоніда Кучми під час каденції якого, за спостереженнями, і була створена олігархічна система. Олігарх володіє низкою телеканалів, банком, компанією Interpipe, міжнародною інвестиційно-консалтинговою групою компаній EastOne Group

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав про замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".