Дружина колишнього президента України Петра Порошенка Марина прийшла здавати кров у супроводі фотографа і двох дочок, які театрально тримали Марину за руку під час процедури.

Про це на своїй особистій сторінці у соціальній мережі "Facebook" написав журналіст Олександр Волков.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, дочки колишнього гаранта спеціально прилетіли з Лондона, щоб взяти участь у цій постановці, а фотограф знімав усе це на камеру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Я звичайно, вибачаюсь, але це сімейка е…анутих театралів. Просто я багато разів проходив процедуру плазмоферезу, в ході якої беруть 800 мілілітрів крові - це вдвічі більше, ніж беруть у донорів. Це не справляло жодного впливу на організм, абсолютно ніяк не відчувалося і, коли я уявив, що я взяв би з собою на процедуру якихось родичів, які тримали мене за руку - це викликало в мене приступ гомеричного сміху", - пише журналіст.

Він зазначив, що це вже справжня комедія, і це сімейство абсолютно не розуміє, як смішно воно виглядає зі сторони. Волков цікавиться, чи бере з собою доньок Марина Порошенко, коли йде здавати кров з пальця, адже це неймовірно складна і небезпечна процедура.

Марина Порошенко здала кров у рамках "Червоного бранчу" (Red Branch), де організатори пропонували жителям Києва здати кров для тих, хто її потребує. За це можна було отримати почесний статус донора і вишуканий подарунок від ювелірного бренду Guzema Jewelry.

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав про замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".