Колишній президент України Петро Порошенко з початку 2019 року задекларував понад півмільярда гривень доходів. Про це свідчать дані в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У декларації, яку екс-президент подав перед звільненням з посади президента відображено 122,6 млн гривень доходів з 1 січня по 20 травня.

З них 108,7 млн склав повернення Міністерством фінансів вартості та інвестиційної прибутку від придбання облігацій внутрішньої державної позики, 9,5 млн - процентний дохід від вкладів у Міжнародному інвестиційному банку, 2,5 млн - повернення Центральної виборчої комісії грошової застави кандидата в Президенти і 1,8 млн - відшкодування моральної шкоди від британської телерадіокомпанії ВВС.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, Порошенко кілька разів в реєстр вносив відомості про суттєві зміни в майновому стані і задекларував ще 1,8 мільйонів гривень відсотків в МІБ.

Також протягом 2019 року Петро Порошенко декларував отримання дивідендів від публічного акціонерного товариства "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал" на загальну суму 440 млн гривень.

Відповідно, сумарно задекларований ним дохід за січень - липень становить більш як 564 млн гривень.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".

Як повідомляв Знай. uaу Зеленського відповіли Мосейчук, що чекає Януковича і Порошенка.

Також Знай. ua писав, що "Одиссей" пояснив, чому стрибнув у авто Порошенко.