Кращим варіантом реформування української медицини буде впровадження страхової медицини в Україні. Однак, поки це питання не може бути вирішене.

Про це заявив лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков на передачі "Право на владу".

За його словами, проблема полягає в тому, що сьогодні "це можна зробити лише тим, хто сьогодні працює, і кому, в принципі, і підприємства, і вони самі зможуть оплачувати, знову ж таки, виходячи з рівня доходів, нормальну страховку, яка буде реально захищати".

українська медицина
українська медицина

У той же час, Разумков зазначив, що в небезпеці діти, пенсіонери та інші громадяни, які ніяк не можуть обійтися без допомоги держави. Глава "Слуги народу" підкреслив, що в Україні в зоні ризику перебуває зараз більшість. З цієї причини найближчим часом це питання вирішити не вдасться.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що вибори пройшли досить спокійно, проте все ж кілька ділянок запам'яталися скандалами.

Також портал Знай.uа писав, що партія "Європейська солідарність" займає лише третє місце за підрахунком голосів.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині члени виборчих комісій підписали незаповнені бланки протоколів. За цими фактами відкрито кримінальні провадження.