Володимир Зеленський, який навесні став президентом України повністю покинув свій гумористичний бізнес заради посади. Однак, він не зміг проігнорувати своє дітище – зйомки літнього кубка Ліги Сміху" в Одесі. На сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі Instagram з'явилося нове фото, на якому видно Володимира Зеленського, який про щось захоплено розмовляє з актором Станіславом Бокланом.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За повідомленнями ЗМІ, в Одесу свій неофіційний візит Зеленський зробив економ-класом. "Хоча сам Зеленський не скористався літаками державного авіапідприємства "Україна", частина його охорони і обслугу, а також, за неперевіреними даними, дружину Олену доставили все-таки казенним бортом - вчора в Одесі приземлився урядовий Ан-148. Заради першої леді навіть закрили частину пляжу "Табу" на Дельфіні ", - відзначають в ЗМІ.

На знімку президент позує на вулиці за лаштунками зйомок. На ньому світла футболка, поверх якої він накинув блакитну сорочку, а на очах у нього стильні темні окуляри. У підписі до фото говориться: "Він вже приїхав!". Підписники сторінки "Кварталу" просто в захваті від такої "витівки" президента, і засипають його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" підкорила Одесу коротенькою сукнею.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кошовий з "Кварталу 95" показав Зеленському, що таке "мовний закон у дії".

Також портал "Знай.uа" писав, що "Жіночий квартал" з Кравець навчили Одесу гумору.