Позачергові парламентські вибори стали справжнім фіаско для одіозною Надії Савченко. Своїми емоціями жінка поділилася в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На виборах за Надію Савченко свої голоси віддало всього 8 виборців. При цьому екс-нардеп написала, що після розгромної поразки самовисуванцю Олександру Ковальову на одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області вона відчуває "свободу".

"Я, нарешті вільна. Народ звільнив мене від усіх моїх обов'язків і моїй совісті перед ним. Тепер я більше нікому нічого не винна і це прекрасне почуття. Я в житті звільнявся від пут не раз, але на цей раз це відчуття неймовірне!" – зізналася Савченко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Савченко побажала всім "звільнення, власного вибору і своєї дороги" і нести відповідальність, коли прийде час розплати.

Раніше повідомлялося, що позафракційний депутат Верховної Ради Надія Савченко балотувалася в одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області. Примітно, що вона отримала лише вісім голосів.

На сайті Центральної виборчої комісії вказується, нинішній народний депутат Надія Савченко набрала 8 голосів. Таким чином за Савченко проголосували 1,24% виборців.

Нагадаємо, "шанувальниці сюрреалізму і терористів" заборонили в'їжджати в "ДНР".

Як повідомляв Знай. ua, Савченко Литвин, Тягнибок і Ляшко отримали від українців чарівний стусан і летять на звалище історії.

Також Знай. ua писав, що Савченко вказали на її місце.