Президент України Володимир Зеленський хоче звільнити начальника поліції Дніпропетровщини Віталія Глуховерю. Таку вимогу він поставив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову через можливе перевищення службових повноважень.

Про це Зеленський повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Приводом для обурення Зеленського стало опубліковане в мережі відео з інцидентом, коли спецназ КОРД затримав патрульних, які зупинили за порушення ПДР авто водія Глуховері. Зараз справу щодо очільника поліції Дніпропетровщини розслідує ДБР.

"Я вимагаю від міністра внутрішніх справ пана Арсена Авакова негайного звільнення громадянина Глуховері з займаної посади, а від голови ДБР пана Романа Труби чекаю швидкого та безкомпромісного розслідування за оприлюдненими фактами", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Зеленський заявив, що відео його приголомшило "цинізмом поведінки представників старої еліти". Також президент звернувся до чиновників усієї країни зі словами: "Часи безкарності та особливого до вас ставлення, до якого ви так звикли за часів усіх попередніх президентів України, назавжди минули".

Зазначимо, що у суботу. 27 липня, прес-служба Державного бюро розслідувань повідомила, що слідчими центрального апарату ДБР зареєстровано кримінальне провадження за фактом можливого перевищення влади та службових повноважень начальником ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Віталієм Глуховерею (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одещини: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.