Мер Харкова Геннадій Кернес, програвши вибори у Верховну Раду, раптом заговорив українською мовою. Про це повідомляє одне з популярних спільнот Зарькова в соціальній мережі Facebook.

Це сталося під час чергового засідання в рамках сесії Харківської міської ради.

"Тут на засіданні міськради Гена на рідній мові замиротичил. Мова теж як завжди на рівні" - сказано у підписі до відео.

На кадрах Кернес висловлює свою думку щодо депутата міськради Ігоря Черняка з партії "Рух нових сил". Нардеп заявив, що в Харкові встановили лавочки за сильно завищеною ціною.

"Мені задають питання, як це відбувається в місті Харкові, що ми все робимо для людей, багато чого хорошого, красивого, а Черняк на сесії міськради каже, що ми тупі, що ми бандюки або хтось ще. Я наслухався вашої передвиборної агітації з вашим патроном Саакашвілі, який не тільки некультурний людина, а ще й дурковатый трохи" - відповів Кернес на ламанном українському.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тут на заседании горсовета Гена на рiднiй мовi замиротичил 🥴 Речь тоже как всегда на уровне

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 26 juli 2019

В коментарях стали відзначатися укринцы, яких ця мова дуже потішила:

"Український явно вивчав у Азарова. Якби послухав що звичайні харків'яни кажуть, був би в шоці. Хоча, Порошенко теж думав, що він бог", "Так мав Гепард всіх на увазі. Говорить на тій мові, на якому хоче", "Ну, у нього виходить, нехай практикує український і все вийде!", "Нічого собі часи настали, навіть кращий почав спілкуватися рідною. Мабуть, закон про мову працює", "Гидко звучить. Не вмієш - не берись", "Чому Дональд Туск говорить українською в сто разів краще, ніж ця лакуза необразованная?".

Нагадаємо, що нещодавно Міхеїл Саакашвілі зажадав від мера Харкова Геннадія Кернеса продати всю зарубіжну нерухомість для того, щоб розрахуватися з боргами міста.

Як повідомляв раніше Знай.uа в мережу потрапило відео, як Геннадій Кернес "відчитує" чиновників.

Також Знай.uа писав про те, що весна приходить в Україну не лише з теплими днями, але і різкими загостреннями психічного стану вітчизняних політиків.