21 липня відбулися позачергові парламентські вибори, який дозволив максимально оновити Верховну Раду. Нищівну перемогу вирвала президентська партія "Слуга народу". Це гарантувало Володимиру Зеленському парламентську більшість і забарвило Раду в зелені кольори.

Верховна рада
Верховна рада

Більшість українці відзначають, що з партією "Слуга народу" у Раду потрапили прості українці. У зв'язку з цим по інтернету стали з'являтися різноманітні жарти громадян країни. Однією з яких поділився юрист Сергій Наумович на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Новообрані народні депутати потихеньку з'їжджаються до Києва" - написав Наумович і прикріпив фото.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На кадрі видно Юлію Мендель - прес-секретаря Зеленського, яка виступає перед дверима Офісу Президента, а на задньому плані можна спостерігати валізи і картаті сумки, які стоять під стінами будівлі.

В коментарях розгорілася неабияка дискусія щодо приналежності валіз новоспеченим депутатам:

"Приємно глянути", "Колись і нинішні приїхали на трамваї і просили кімнату в гуртожитку", "Це шмотки Парубія, він тепер не спікер і доводиться виносити речі з кабінету", "Схоже, що ці люди дійсно знають про те, як живе народ України не з передач на кремлівському ТВ.", "То мамка передала, у столицю ж синочок їде", "То старі виїжджають. Там ікони та різні картини", "То Гаврилюк виїжджає"

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одещини: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.