Окружна виборча комісія №69 з центром у Мукачеві проводить повторний перерахунок голосів. Про це повідомляє ОПОРА в Facebook.

"Станом на 9:00 окружна виборча комісія №69 (центр - Мукачево) розпочала повторний підрахунок голосів на всіх дільницях 133 округу", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мукачівська районна державна адміністрація. Довірена особа Едгара Токара: Святослав Туз. UPD: Процес розпочато.

Geplaatst door Слуга Народу - Едгар Токар - Округ 69 op Vrijdag 26 juli 2019

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як відомо, згідно з попередніми даними на окрузі переміг Віктор Балога, обійшовши на 800 голосів свого опонента з "Слуги народу" Едгара Токара.

"Ми все робимо правильно: зараз відвоювали 6 голосів! Коротко про підсумки першого дня перерахунку голосів на ОВК 69: ще 6 голосів виборців додалося в мою користь, хоча вважають лише 4 НЕ проблемні ділянки в Берегівському районі. Голоси Едгара Токара хтось поклав у бюлетені Міклоша Товта... Тому тепер я на 6 кроків ближчий до перемоги, а розрив з найближчим конкурентом - 783 голосу!" - написав Токар.

Ми все робимо правильно: нині відвоювали 6 голосів! Коротко про підсумки першого дня перерахунку голосів на ОВК 69: ще...

Geplaatst door Слуга Народу - Едгар Токар - Округ 69 op Zaterdag 27 juli 2019

Нагадаємо, кандидата від "Слуги народу" на 207 окрузі зареєстрували незаконно - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, битву сходу і заходу на парламентських виборах показали на картах.

Також портал Знай.ua писав, Порошенка "вигнали" з Львівщини, такого не очікував навіть Зеленський.