Відомим пранкерам Вовану (Володимиру Кузнєцову) і Лексусу (Олексію Столярову) вдалося розіграти главу Головного управління Нацполіції Дніпропетровської області, генерала Віталій Глуховеря після скандалу з відео, через який президент України Зеленський змусив звільнити поліцейського.

Аудіозапис розмови було опубліковано в мережі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віталій Глуховеря

Першим до головного поліцейського Дніпропетровської області додзвонився Вован, який представився громадянським журналістом. Пранкер сказав, що хоче задати співрозмовнику питання щодо його незаконних дій і незаконних дій його співробітників. Глуховеря у відповідь промовив класичну відмовку про підступи російської пропаганди.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я вважаю, що це все російська пропаганда. Якщо є якісь питання, будь ласка, приходьте в кабінет, розберемося", – сказав Глуховеря.

Після питання Вована про те, як пов'язана російська пропаганда з тим, що поліцейський порушує закон, генерал попрощався і кинув трубку.

Нагадаємо, Порошенко зізнався Заєву у "спорідненості" з Олександром Великим: "Я Пітер Македонський".

Як повідомляв Знай.uа мобільні віруси маскувалися під додатки Google Play: повний список.

Знай.uа писав, новий вірус знищує дані користувачів Windows, в мережі паніка.